Het nieuwe maken

DrieDeeDesign digitaliseert de wereld om ons heen. Haar ontwerpen of uw ideeën modelleren en visualiseren we met diverse 3D software paketten. Voor elk stadium binnen het digitale proces beheersen we een professionele software oplossing. Digitale 3D-bestanden zijn de basis voor het nieuwe digitale maken. Hetgeen de komende jaren een enorme vlucht zal gaan nemen. Met de computer gemaakte 3D-modellen vervangen de platte tekeningen van weleer, waardoor een virtueel kant-en-klaar product ontstaat. DrieDeeDesign kan ook een 3D-scan maken voor u. We scannen objecten van diverse afmetingen. Laat u informeren en neem contact met ons op.

Als het een serie van maatwerk-producten is, is het zeker aanbevelenswaardig een prijsopgaaf voor 200 3D-geprinte exemplaren te doen. Het maken van een productiemal voor een 200 stuks grote serie overstijgt de kosten van 200 3D-geprinte exemplaren al ruimschoots denk ik zo. Maar als het product zo al op de markt verkrijgbaar is en bruikbaar voor het doel wat je voor ogen hebt, wegen de kosten van 200 3D geprinte exemplaren daar vermoedelijk niet tegenop. Oftewel het d.m.v. 3D-printen reproduceren van een bestaand en voor het doel al bruikbaar product heeft geen nut en is vrijwel altijd duurder.

DrieDeePrinten

3D printen met de Ultimaker 2 een van ‘s-werelds beste desktop 3D printers. Keuze uit meerdere materialen en kleuren. Maar ook het juiste netwerk om print en maatwerk via uitbesteding te realiseren. Een van de grote voordelen van digitaal produceren is dat u kleine series op flexibele wijze kunt laten maken. Het ontwerp is eenvoudig aan te passen. En uw logistiek bestaat slechts uit een e-mail naar de andere kant van de wereld. DrieDeeDesign kan ook uw product of ontwerp scannen met de sense 3D scanner. 3D Printen op bestelling, dat is de toekomst. Informeer naar de mogelijkheden.

LaserCutten & CNC

Even populair als 3Dprinten is Lasercutten maar ook CNC frezen. Ook deze fabricagetechnieken zijn onderdeel van de digitalisering. En al langer dan vandaag natuurlijk. Maar door de enorme exponentiële groei van computer rekenkracht en verschaling neemt deze digitale revolutie nu een wending. Weg van massa productie en meer lokaal en maatwerk gericht.